Ring 08-544 401 00 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

  Ring 08-544 401 00 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

  Larmcentralen är alltid med dig

  Ditt larmsystem ansluts via ethernet och GSM/GPRS direkt till Securitas Directs larmcentral, som är bemannad 24 timmar om dygnet. Så fort något händer skickas en säker signal till larmcentralen med exakt information om typ av larm, var i fastigheten larmet kommer ifrån och så vidare. Har du en kameralösning skickas även bild- eller filmsekvenser.

  På larmcentralen arbetar erfarna operatörer som är vana att bedöma och verifiera inkommande larm och händelser. Väktare, polis eller annan utryckningspersonal tillkallas och förses med avgörande information. Vid inbrott ser väktaren till att täcka för sönderslagna rutor och liknande, återställa larmet och larma på igen innan han eller hon lämnar ditt företag.

  Läs mer

  Installatör

  När larmet går

  1. Smartast detektering – vi har rätt detektor för varje ändamål, allt från intelligenta kameror till detektorer av rörelse och temperatur.
  2. Lämpligast överföring – vi använder ofta flera parallella överföringsvägar mellan ditt säkerhetssystem och larmcentralen för maximal säkerhet.
  3. Professionell verifiering – våra operatörer är specialiserade på säkerhetslösningar till företag.
  4. Rätt åtgärd – när larmet är verifierat vidtar vi rätt åtgärd direkt.

  Professionellt och prisvärt

  Vi erbjuder hela kedjan från larm till åtgärd. Detta innebär larminstallation, övervakning, utryckning och service i ett och samma avtal.

  Ring 08-544 401 00

  Eller skicka en intresseanmälan, så kontaktar vi dig för en kostnadsfri rådgivning.

  Bemannat dygnet runt, året om

  • Fria väktarutryckningar
  • Fritt servicearbete
  • Livstids materialgaranti
  • GSM/GPRS
  • Anslutning till larmcentral
  • Övervakning dygnet runt
  • Larmförmedling dygnet runt
  • Support dygnet runt

  Vilka åtgärder vill du ska vidtas?

  Tillsammans med dig skapar vi en speciell s k åtgärdsrutin, där vi gemensamt beslutar vilka åtgärder som ska vidtas när vi får in larmet ifrån din anläggning.

  Vid olika typer av driftlarm kan Securitas Direct t ex meddela förutbestämda entreprenörer, som kyl- eller VVS-företag, så att exakt rätt åtgärd vidtas.