Ring 08-544 401 00 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

  Ring 08-544 401 00 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

  Om oss

  LDA Larmkonsult Direct är specialiserade på säkerhetslösningar till företag. Med produkter som inbrottslarm, övervakningskameror, brandlarm och passersystem har vi skyddat nöjda kunder sen 1997. Våra lokaler finns i Täby men vårt distrikt sträcker sig från Öregrund i norr till Östermalm i centrala Stockholm.

  Idag ansvarar vi för service och trygghet åt ca 3.500 avtalskunder runt om i Sverige. Som auktoriserad återförsäljare till Securitas Direct erbjuder vi företagsmarknadens främsta koncept för kameraövervakning, och vi anpassar alltid våra säkerhetslösningar efter dina specifika behov.

  Du kan alltid känna dig trygg i ditt val av oss som säkerhetsleverantör. Vi är en certifierad anläggarfirma för inbrottslarm i larmklass 2 samt för CCTV-anläggning (SSF 1015:2 samt SSF 1061) och har en bred kompetens inom vår organisation.

  Läs mer

  Installatör

  Vi samarbetar med Securitas Direct

  Vi är Professional Partner till Securitas Direct AB, vilket innebär att vi är specialutbildade i deras larmsystem och har djupa kunskaper inom säkerhet generellt. LDA Larmkonsult Direct ansvarar för försäljning, installation och service till Securitas Directs företagskunder genom en lokal och aktiv närvaro. Vi tar ansvar för hela kedjan från larm till åtgärd; med installation, övervakning, fria väktarutryckningar och service i ett och samma avtal.
  www.securitasdirect.se