Ring 08-544 401 00 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

  Ring 08-544 401 00 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

  Vi ser vad som händer, när det händer.

  Vi erbjuder marknadens främsta koncept för kameraövervakning för företag. Aldrig tidigare har väktare och polis fått snabbare och mer exakt information om incidenter och gärningsmän.

  Observer Direct är helt enkelt en unik kameralösning, skapad för professionell användning.

  Företag som valt att uppgradera till Observer Direct ser en markant förbättring i antalet lösta fall – både när det handlar om att stoppa ett pågående brott och att i efterhand utreda vad som hänt. I många fall har långvariga problem med stölder och inbrott upphört helt.

  Under 2014 gjordes mer än 200 gripanden på drygt 300 utryckningar med hjälp av Observer Direct. Två av tre utryckningar ledde alltså till gripanden.

  Läs mer

  Kameror för alla lägen

  Nu kan du och vi övervaka alla typer av händelser i realtid. Filmen lagras hos dig och vid incident även hos Securitas Direct. Efteråt kan både du och vi söka bakåt och se vad som hänt i HD-kvalitet.
  Securitas Direct har länge varit marknadsledande inom larminstallationer och tjänster till företag. Med Observer Direct har vi lagt till den senaste kameratekniken och kan erbjuda en tjänst som bidrar till en ännu tryggare och mer lönsam verksamhet. Inte minst för att priset är satt för att rymmas i alla företagsbudgetar.

  Vill du veta mer om Observer Direct?

  Kameratjänsten Observer Direct med dygnet runt-uppkoppling till larmcentral, fria väktarutryckningar samt serviceavtal.

  Ring 08-544 401 00

  Eller skicka en intresseanmälan, så kontaktar vi dig för en kostnadsfri rådgivning.

  Företagets främsta kameralösning

  • Ständig uppkoppling
  • Realtidsövervakning
  • HD-upplösning
  • Många kameraalternativ
  • Dubbel lagring
  • Budgeterbart pris
  • Funktionskoll
  • Sabotageskyddd

  Observer Direct Flex

  Vårt mest omfattande Observer Direct-paket Flex startar med utomhusbevakning med larmdetektering och operatörstjänst, och kan också omfatta bevakning inomhus. Utomhus kan kamerorna programmeras att genom videoanalys reagera när någon bryter en osynlig gräns. Så upptäcker vi exempelvis när någon går in på otillåtet område.

  Du kan välja kameror som våra operatörer kan styra från larmcentralen för att söka genom ett område eller följa en misstänkt gärningsmans steg.

  Observer Direct Trygg

  Ett kamerapaket för personalens trygghet, anpassat och paketerat för butik, kontor och reception. Det innebär den senaste kameratekniken kombinerad med en strategiskt placerad trygghetsknapp. Ett lätt tryck på knappen ger en tyst och omedelbar signal till våra professionella larmoperatörer som då observerar händelsen live och sätter in den åtgärd som du och vi kommit överens om.

  Har du ett larm sedan tidigare kan du komplettera med Observer Direct Trygg och förbättra företagets säkerhet, både dag och natt.

  Observer Direct Optimera

  Genom kamerabaserad besöksräkning får du mycket tillförlitlig data över antalet besökare i din verksamhet. Per månad, per dag eller per timme.
  Anpassa exempelvis personalens schemaläggning och planera dina marknadsföringsinsatser så att de ger maximal effekt.

  All information får du direkt på Mina Sidor. Optimera kan självklart integreras med ditt övriga Observer Direct-system.