Ring 08-544 401 00 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

  Ring 08-544 401 00 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

  Så här säger våra kunder

  Som Professional Partner till Securitas Direct har vi stor erfarenhet av det mesta som gäller moderna säkerhetslösningar för företag. Det kan handla om allt från den senaste kameralösningen till traditionella inbrottslarm och brandsäkerhet. Här har vi samlat feedback och synpunkter från några av våra kunder inom olika branscher.

  Referens

  Evidensias avtal med Securitas Direct
  blev ett rejält lyft

  ”Jag mycket glad att vi uppgraderade larmsystemet
  med hjälp av LDA”

  Evidensia har skrivit ett avtal med Securitas Direct. Därför blev klinikerna i Arninge och Åkersberga ålagda att uppgradera sina larmsystem med hjälp av LDA Larmkonsult AB. Eva Lindholm som är klinikchef jublade väl inte precis när direktivet landade på hennes bord.

  – Vi har ett väldigt högt tempo här och larmsystemet är inte direkt mitt huvudfokus även om jag tycker att det är jätteviktigt att vi har hög säkerhet, säger Eva. Men jag är mycket imponerad av LDA:s insats. Installationen gick mycket bra. Inget tekniskt strul, inga onödiga väntetider, snabbt och smidigt helt enkelt. Nu är jag verkligen glad att vi bytte. 

  Sedan installationen har Eva använt Mina Sidor på daglig basis.
  – Det är ett bra sätt att ha koll på verksamheten, säger hon. Överskådligt och användarvänligt. Nu ser jag till exempel vem som larmar av och på, och på vilka tider. Det är skönt för både mig och personalen, eftersom vi slipper vi missa något i onödan.

  Eva förklarar att det känns bra att ha den senaste tekniken installerad. 
  – Det gamla larmet hade några år på nacken, så det var hög tid att byta ut tekniken, konstaterar hon. Dessutom vet vi ju att systemet går att bygga ut ytterligare om vi skulle få behov av det. 

  Som väl är har inte någon av klinikerna drabbats av varken inbrottsförsök eller skadegörelse sedan larmet installerades.
  – Det är klart att redan dekalerna måste fungera avskräckande, säger Eva. Men som alla har vi råkat testa larmet ett par gånger av misstag, så vi vet att det fungerar, skrattar Eva. 

  Läs mer

  Entreprenören David anlitar LDA i alla sina bolag

  ”LDA har en suverän inställning. De har allt som kännetecknar en sann entreprenörsfirma – hög service, snabba beslut och kunden i fokus.”

  David Lefevre har startat många framgångsrika bolag. Just nu driver han Norm Bygg och Sund Maskinuthyrning i Bandhagen. För David är det en självklarhet att anlita LDA Larmkonsult till båda firmorna.

  – Mitt första bolag startade jag i Täby, berättar han. Då var det viktigt att hitta en lokal larmleverantör som kunde vårt område. Jag kände direkt att jag jag hade hittat rätt. Framförallt fastande jag för servicen och inställningen till oss som kund. Det är aldrig några problem, vill man fråga eller ha hjälp med något finns de snabbt till hands. Den personliga kontakten är jätteviktig och det är verkligen LDA:s signum.

  Sund Maskinuthyrning har en stor maskinpark med många stöldbegärliga produkter.
  – Det är klart att det tar emot att försöka bryta sig in när de ser att vi har kameralarm kopplat till Securitas Directs Larmcentral, säger David. Vi har inte haft några incidenter sedan kamerorna kom upp. Skulle någon försöka så åker de sannolikt fast. Det är ju känt att Securitas Direct har en mycket hög uppklarandekvot på sina kameralarm.
  Jag rekommenderar självklart LDA till andra kunder, avslutar David.

  Läs mer

  Edblad värdesätter den personliga kontakten

  ”LDA är inlyssnande, tillmötesgående och effektiva.”

  Edblad är ett svenskt varumärke som bland annat erbjuder inredning och smycken i vacker design. De har sju butiker i Stockholmstrakten, en restaurang, ett centralkontor och ett större lager. Dessutom har Edblad tre franchisebutiker ute i landet.

  Catarina Tärnström, eller Cattis som hon kallas, är butikschef för de sju egenägda butikerna och ansvarar för att säkerheten fungerar som den ska.
  – När jag började på Edblad hade vi fyra butiker som alla redan hade installerat larm från Securitas Direct med hjälp av LDA, berättar Cattis. Jag fick genast en mycket bra kontakt med personalen. De svarar alltid när jag ringer, de är hjälpsamma och tillmötesgående. Vi har kameralarm i samtliga butiker och i lagerlokalen har vi även brandlarm kopplat till larmcentralen. Det är skönt att veta att en professionell larmoperatör kan se och agera om något skulle hända.

  Under de senaste tre åren har Edblad öppnat ytterligare tre butiker. Alla har utrustats med kameralösningen Observer Direct, inklusive trygghetsknapp vid kassorna.
  – LDA var med vid öppnandet av alla nya butiker, säger Cattis. De hjälpte oss att planera larmsystemet, gjorde ritningar och var flexibla i det kontrollerade kaos som kan uppstå när något nytt ska byggas upp från grunden. Det är imponerande hur de kan vara så inlyssnande och effektiva på samma gång. Arbetet har flutit på perfekt.

  Att vara chef för sju butiker kräver viss logistik.
  – Jag har jättemycket hjälp av Mina Sidor, konstaterar Cattis. Med ett inlogg har jag direkt överblick över alla butiker. Jag kan se vilka som larmar av och på, har koll på om något skulle hända och kan se till att det alltid finns aktuella kontaktuppgifter till personalen.

  Cattis rekommenderar gärna LDA och Securitas Direct till andra.
  – Faktum är att jag redan har fixat en ny kund till LDA, ler Cattis. När Djursholms tennisklubb var på jakt efter en ny larmleverantör förklarade jag för dem att de inte kan få tag på en firma med bättre service och kundfokus. Det är helheten som är bra helt enkelt – tryggheten, den personliga kontakten och professionaliteten, avslutar Cattis.

  Läs mer

  Kvantum och Nära. Två ICA-butiker
  – en larmleverantör

  ”Det är alltid bäst att samarbeta med välmående företag. LDA Larmkonsult är just ett sådant.”

  Leif Jönsson driver ICA Kvantum Metro i Täby Centrum och ICA Banér på Östermalm. Båda butikerna har relativt omfattande larmsystem installerade med kameror både ute och inne. Dessutom är Leifs kontor i centrala Stockholm säkrat med ett larmsystem från LDA Larmkonsult AB.

  – Jag anlitar LDA Larmkonsult AB över hela linjen, berättar Leif. Jag har bara gott att säga om företaget och de anställda. Säljare, projektledare och installatörer gör ett mycket bra jobb. Faktum är att jag tidigare hade en annan leverantör till en av butikerna. När jag bytte lokal passade jag också på att byta till LDA eftersom jag fick så bra service. Det lönade sig redan vid installationen. Den nya butiken var ett nybygge vilket innebar att larminstallatörerna fick samsas med en rad hantverkare. Allt flöt smidigt, LDA var flexibla och ställde upp på udda tider för att helheten skulle fungera.

  Som företagare själv känner Leif igen ett välmående företag.
  – Man märker det inte minst på personalen, konstaterar han. Alla är glada och tillmötesgående. Problem är till för att lösas, det är ordning och reda i alla led och undrar man något är det bara att ringa. Jag rekommenderar gärna LDA till alla som villl ha en bra kontakt med sitt larmföretag och ett larmsystem som verkligen gör jobbet.

  Läs mer